Expertis inom nybildning och ombildning av bostadsrättsföreningar - Hjälp genom hela processen

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande rad av tjänster för bostadsrättsföreningar.
som sträcker sig bortom den vanliga tekniska och ekonomiska förvaltningen. Vår expertis sträcker sig till att ge rådgivning och praktiskt stöd vid nybildning och ombildning av bostadsrättsföreningar, oavsett om det gäller nybyggnation eller omvandling från hyresrätter. Vi förstår att denna process kan vara komplex och kräver professionell vägledning, och därför finns vi här för att hjälpa er igenom varje steg av resan.

För byggentreprenörer kan vi vara er pålitliga partner och stödja er genom hela processen, från planering och uppförande till färdigställande av projektet. Vårt team av experter är skickliga inom redovisning under byggtiden och kan säkerställa att ni har en tydlig översikt över era ekonomiska resurser och att allt följer de rätta riktlinjerna. Vi strävar efter att underlätta övergången från byggentreprenad till bostadsrättsförening genom att tillhandahålla det nödvändiga stödet och kunskapen för att säkerställa en smidig övergång för de boende när styrelsen tar över ansvaret.

Vi är också medvetna om att det kan finnas äldre föreningar som vill vidareutveckla sig och effektivisera sin verksamhet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa er att förverkliga era mål och förbättra er förening. Genom att leda arbetsgrupper och erbjuda styrelseutbildningar kan vi ge er den kunskap och verktyg ni behöver för att göra informerade beslut och ta er förening till nästa nivå.
För de föreningar som önskar avlastning och ett heltäckande förvaltningsansvar kan vi ta hand om alla aspekter av fastighetsförvaltningen. Detta inkluderar inte bara den tekniska och ekonomiska förvaltningen, utan också upphandling av fastighetsskötsel. Vi har etablerade nätverk och resurser för att identifiera de bästa tjänsteleverantörerna på marknaden och säkerställa att er fastighet underhålls på bästa möjliga sätt. Genom att anförtro oss med förvaltningsansvaret kan ni vara trygga i vetskapen att er fastighet hanteras professionellt och effektivt.

Vi är också tillgängliga för att hjälpa er vid föreningsstämmor, där vi kan agera som ordförande eller rådgivare vid viktiga frågor. Vi kan bidra med vår kunskap och erfarenhet för att säkerställa att stämman genomförs på ett smidigt och produktivt sätt, och att besluten som fattas är i föreningens bästa intresse.

Så om ni letar efter professionell hjälp vid nybildning eller ombildning av er bostadsrättsförening, eller om ni vill förbättra och effektivisera er nuvarande förening, så är vi här för att hjälpa er. Kontakta oss idag för att lära er mer om våra tjänster och hur vi kan stödja er på er resa mot en framgångsrik bostadsrättsförening.

Vi ser om ditt hus – välkommen att höra av dig till oss!


forvaltning@lotsekonomi.se ​​​​​​​
Telefon: 033-488931
Telefontid: 8,30-12,30

Låt oss visa vägen

​​​​​​​
Tjänster inom redovisning, ekonomisk rådgivning samt ekonomiska och administrativa tjänster till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.