Redovisning

Vill du ha en effektiv redovisning anpassad efter dina behov?

Har du startat eget och tycker att bokföringen är en djungel? Du kanske behöver någon att fråga eller hellre vill lägga din tid på annat?

Vi på Lots Ekonomi är specialister på att sköta ekonomin åt företag. Vi är effektiva och erbjuder digitala redovisningstjänster – målet är att du ska få bra beslutsunderlag i rätt tid, en viktig ingrediens i ett tryggt och lönsamt företagande.

Hos oss får du en personlig kontakt och vi kan jobba både på distans och ute på ditt företag!

Skräddarsytt redovisningssystem

Vi drivs av viljan att långsiktigt ge dig de bästa förutsättningarna för att utveckla din verksamhet. Utifrån dina behov skräddarsyr vi ett redovisningssystem som ger löpande information om ditt företags utveckling och möjligheter.

Tjänster inom redovisning

Bokslut

Årets bokföring sammanställs i en resultaträkning och en balansräkning. Lots Ekonomi har upprättat tusentals bokslut och vet allt som finns att veta om periodisering av intäkter och kostnader. Och en hel del till. Kom gärna in till oss, så berättar vi mer.

Löpande bokföring

Den löpande bokföringen är en viktig del för alla företag, stora som små. Den innefattar bland annat bokföring av företagets samtliga affärshändelser, upprättande av momsdeklarationer och underlag till arbetsgivaravgifter. Vi sköter även din fakturering, reskontra och betalning av fakturor.

Årsredovisning

Vi avslutar bokslutet med att göra en årsredovisning eller ett förenklat årsbokslut.